Tarifes
Persones sòcies 9.328 Contractes 23.336
Empreses  |  Blog  |  Contacte
Vols que et truquem?
skip to Main Content

Opinions de Som Connexió, parla la base social

  • Som Connexió

Avui us volem compartir una vintena de ressenyes escrites per les nostres persones sòcies i usuàries. Com que era impossible publicar-les totes (hem rebut fins a 358 respostes!), hem decidit utilitzar un mètode proporcional per a posar opinions de Som Connexió tant bones com dolentes (aquí els detalls del sistema utilitzat). Aprofitem per donar les gràcies de tot cor a tothom qui va escriure. 

Sense més dilació, les opinions sobre Som Connexió de boca de les nostres persones sòcies i usuàries.

Opinions de Som Connexió

5 estrelles

 Marta Llorens

Estic recomanant Som Connexió per dos motius principals:

  1. La rapidesa amb la qual se’m solucionen els problemes
  2. La proximitat i la confiança que ofereixen les persones que hi treballen i que m’atenen”

 Ricardo Cantero

M’agrada saber que els meus diners van a una companyia ètica, que no únicament busca beneficis a qualsevol preu, sinó que té en compte altres qüestions.

 Carmen Duce

Fa uns sis mesos que sóc a Som Connexió i estic FELIÇ. És una revolució radical respecte a la resta de companyies de telecomunicacions que he patit. I la diferència, sobretot, és que és una cooperativa de la qual formo part. Cada cop que m’arriba una factura amb la notícia que solen afegir, el comentari, la reflexió, ho comparteixo a les meves xarxes socials, orgullosa de formar part d’aquest projecte que ens anima sobretot a comunicar-nos d’una forma racional, ètica i respectuosa amb les nostres vides i entorn.

 Caterina P.

Sóc molt fan de Som Connexió. Per fi un servei de telefonia mòbil que no et vol prendre el pèl, amb el que no has de perdre hores per assegurar-te que no s’aprofiten de tu i que no col·labores amb allò que va en contra de les teves creences i valors. És fantàstic disposar d’un servei tan proper que va en consonància amb les persones, amb un concepte global i local que integra i s’integra en la comunitat. Enhorabona! Molt bona feina! Espero que més gent decideixi seguir el seu model arreu del món.

 Xavi Santamaría

Condicions de contracte i tarifes més ètiques que a qualsevol gran companyia de telecomunicacions, la qual cosa no està renyida amb una facturació i uns serveis molt competents. Formar part d’aquests tipus de cooperatives deixen clar que una altra forma de fer negoci i de consumir és possible.

 

 Lorena R.

Som Connexió suposa un gir radical a la manera de relacionar-se amb una companyia de telèfon. M’encanta que no intentin vendre’m qualsevol cosa, sinó informar-me de la importància de la consciència del meu consum.

 

 Monique S.

Una espera una qualitat del servei més baixa quan forma part d’una cooperativa (de la mateixa manera que la verdura ecològica no fa tan bona pinta com la transgènica!), però no! És igual o millor que el servei d’una empresa capitalista. I és un goig explicar a la gent que em truca per oferir-me serveis de telefonia que jo sóc sòcia de Som Connexió i els hi explico els beneficis (hehehe).

 

 Eduard B.

El tracte humà és genial. Ens faltaria arribar a més gent i posar sobre la taula que passar-se a Som Connexió és molt fàcil i no provoca cap maldecap, ja que et sents plenament acompanyat/acompanyada en tot tràmit.”

 Miguel Blanco

M’agrada Som Connexió per què és nostre. No es prenen decisions respecte al negoci de quatre senyors, sinó que es fa atenent les necessitats i beneficis de tots els socis i amb la perspectiva d’evitar el consum pel consum. Molt recomanable!

 Adrian C.

Estic encantat. Pels que no fem servir molt el mòbil, les tarifes de Som Connexió donen la possibilitat d’estalviar molt en comparació a altres companyies. Des que vaig escollir el meu pla, no he rebut cap comunicació intentant que canviï de pla. L’única publicitat del sector que rebo de fet és la d’una companyia amb la qual fa anys que no contracto serveis. Quan les altres empreses sembla que volen que t’adaptis a les seves necessitats, apareix Som Connexió que busca fer tot el possible per adaptar-se a les teves. Les poques vegades que he recorregut al servei tècnic el tracte sempre ha sigut molt proper i agradable.

 Silvia J.

La bona qualitat del servei respectant la senzillesa, sense promoure una cultura consumista ni d’acumulació de capital per part d’un empresari/a, sinó que té una ètica de posar les persones usuàries del servei al centre.

 

4 estrelles

Artur X.

De Som Connexió m’agrada, i suposo que la majoria de persones els hi passa el mateix, és el
tarannà que representa la cooperativa. La fugida del funcionament de les empreses tradicionals
basades en el capitalisme voraç actual, o el respecte per les conviccions ètiques que representa
formar-hi part.

 

 Diego D.

M’encanta poder participar d’una experiència que intentar canviar i millorar la nostra societat. Les comunicacions, tot i que esporàdiques, són d’interès. M’han ajudat molt a entendre una mica millor un sector que per les persones que no en tenim coneixement és complicat. El que menys m’agrada, i és una crítica constructiva, és que no siguem més cooperativistes per aconseguir abaixar preus i ser més competitius, i així, els menys convençuts no tinguin excusa.

 

 Ester Boixadera

M’agrada perquè ofereix un consum conscient de telefonia. Abans de conèixer Som Connexió era conscient de la petjada ecològica que deixen els aparells i la tecnologia associada, però no que la reducció de la disponibilitat de dades tingués un impacte tan important.

També m’agrada molt el tracte directe amb les persones de l’oficina, que sempre m’han resolt dubtes i incidències.

I pel que fa a model, m’agrada la implicació de la cooperativa en un model de consum sostenible i alternatiu, dins dels marges de possibilitat. En aquest sentit, amb ganes de poder avançar cap a la no dependència de les grans operadores, així que sigui viable! :)

 

 Enri Noguero

M’agrada l’atenció humana i l’assessorament pel consum més responsable, així com el camí cap a la sobirania de les telecomunicacions, però no m’agrada que no es pugui pagar amb moneda social (ni tan sols una part).

 

 Georgina C.

M’agrada molt el tracte que fan quan parlo amb ells, m’agrada que sigui una cooperativa i que estimulin la participació.

Trobo a faltar que ofereixin la possibilitat de comprar mòbils de segona mà o fets amb materials reutilitzables. I m’agradaria que fossin més actius en la lluita contra el G5 i en la informació sobre el tema de radiacions de les diferents marques de mòbils i en alternatives al wifi, etc., en resum: temes de salut relacionats amb la telefonia.

 

 David I.

Fa molt poc temps que sóc a la cooperativa, però em va agradar la humanitat en el procés d’incorporació com a soci. Em dóna tranquil·litat la transparència i la claredat de conceptes, servei, costos… Em relaxa no sentir-me com una “presa-víctima” per una gran companyia que busca la manera de “treure rendiment de mi” en comptes de mantenir una relació d’igualtat proveïdor-client. M’agrada la simplificació que suposa.

 Úrsula López

El que més m’agrada és que sigui una cooperativa, així com la claredat i confiança en el tracte. Estic molt contenta amb el servei, sobretot amb l’atenció rebuda i la informació que faciliten sobre el servei: sempre actualitzada, constant i simplificada. Respecte al preu, és similar al d’altres companyies, però des del meu punt de vista té l’avantatge que és un preu més clar i estable.

El que menys m’agrada és que depengui d’una altra companyia per poder donar el servei. Seria genial si en un futur aconseguíssim ser independents respecte a la infraestructura per poder empoderar-nos del tot.

 

3 estrelles

 Marcel V.

La filosofia del projecte és magnífica, i l’equip humà que el tireu endavant un deu!

Com a punt negatiu destacaria la impossibilitat de donar una cobertura de qualitat a tot el territori, per exemple jo visc a Preixana (Urgell) i no tinc quasi mai cobertura. Tampoc us puc contractar l’Internet.

Crec que la cooperativa hauria de fer una aposta ferma per donar un servei de qualitat a les zones rurals.

 

 Denis B.

M’agrada el model cooperatiu i és la principal raó per la qual em vaig fer soci. A vegades tinc la sensació que no puc aprofitar el model cooperatiu pel fet de ser fora de Catalunya. Crec que les assemblees i les consultes s’haurien de poder fer a distància. Hem de posar més recursos en temes de seguretat de comunicacions i sobirania digital. La tasca de conscienciació sobre la nostra petjada digital entre els socis és igual d’important.

 

2 estrelles

 Cesca C.

Em resulta molt dificultós compaginar els horaris d’atenció al públic amb els meus horaris. Crec que s’haurien d’ampliar.

 

1 estrella

 Alejandro A.

El que més m’agrada és que és una cooperativa i el que això implica: no haver d’estar negociant constantment les tarifes com amb les altres companyies.

El que menys m’agrada és que no hi ha oficina virtual o app on pugui gestionar les meves tarifes, el meu consum, etc.


Ara et recomanem:

Back To Top